Track & Trace

Track & Trace

Montage op locatie

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn uw totaalpartner

Heeft u al een account?

Wij zijn uw totaalpartner

Personenauto's

 1. Super eenvoudig
 2. Fiscaal in orde
 3. Heldere rapportages
 4. Voorkom bijtelling
 5. Veilige opslag van uw ritgegevens

Lichte bedrijfswagens

 1. Live weergave voertuigen
 2. Verhoog ROI (bespaar)
 3. Altijd toegankelijk
 4. Inzicht in uw wagenpark
 5. Communicatie met Garmin

Vrachtwagens

 1. Live weergave voertuigen
 2. Optimaliseer uw dienstverlening
 3. Inzicht in uw ritten en planning
 4. Tachograaf management
 5. Communicatie met tablet en Garmin

Werkmaterieel

 1. Geofence zone
 2. Melding meldkamer 24h
 3. Overal bruikbaar
 4. Draaiuren rapportage
 5. Online account

Het AST Track & Trace systeem vormt de perfecte oplossing voor uw digitale rittenadministratie. Of het nu om personen-, bedrijfs- of zware vrachtwagens gaat, het systeem is eenvoudig in te bouwen en slaat alle verkregen informatie automatisch op. Via de applicatie heeft u 24 uur eenvoudige en veilige toegang tot alle data. De output is bovendien in overeenstemming met de fiscale wetgeving en kan dus als bewijs dienen voor het vaststellen van wel of geen privégebruik van het voertuig. Naast het basissysteem zijn er diverse opties te verkrijgen die tezamen bijdragen aan een veilig en efficiënt gebruik van uw voertuigen. Meer weten? Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar.

Keurmerk Ritregistratiesystemen

Wij monteren track en trace apparatuur dat voldoet aan de eisen van het Keurmerk RRS. Dit is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het Keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy en fraudebestendigheid. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt.

Kies dus altijd voor een ritregistratiesysteem met het Keurmerk RRS. Dan bent u verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie.