Oplossingen

Oplossingen

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Oplossingen

Massaproductie is een begrip dat veel mkb’ers vreemd is. Een klus begint met goed luisteren naar wat de klant echt nodig heeft, degelijk advies en een product op maat. Hoe is dat bij de grote telecombedrijven? Daar zit de kracht niet in maatwerk, maar in de grote getallen. Het gevolg? Standaardisering en automatisering. De prijs is misschien scherp, maar u betaalt ook voor zaken die u helemaal niet gebruikt, of mist oplossingen die nog veel beter bij uw organisatie passen. Daarom bieden wij maatwerk. We luisteren en kijken eerst goed wat uw organisatie precies nodig heeft, voordat we u een oplossing bieden die precies bij uw organisatie past. Een voordeel is dat we u zo ook oplossingen kunnen bieden waar u zelf misschien niet aan gedacht zou hebben.

Eindelijk AST

Omdat deze manier van werken bij veel grote bedrijven standaard is geworden, zouden we het haast normaal gaan vinden. En het kan zéker anders. Wat ons betreft mag u van uw telecomprovider dezelfde service en kwaliteit verwachten als u zelf gewend bent te bieden. Bij AST Telecom zorgen we er daarom voor dat uw telecom volledig geregeld is, zodat u weer vrij bent om uw tijd in uw onderneming te steken, in plaats van in keuzemenu’s en wachtmuziek. Eindelijk AST.

Oplossingen wifi

MiFi, WiFi voor onderweg

Wilt u onderweg of op de camping gebruik maken van uw eigen WiFi-netwerk? Wilt u niet meer afhankelijk zijn van het WiFi-netwerk op de camping? Dan hebben wij de oplossing voor u. Met de MiFi-dongel heeft u binnen no-time uw eigen MiFi-netwerk opgezet. Het werkt op een accu en is te gebruiken tot wel 10 gebruikers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

oplossingen

CarFi, WiFi voor in de auto

Wilt u ook WiFi in de auto of vrachtwagen? Dan is CarFi de oplossing. Met de CarFi-router heeft u een 4G-verbinding in de hele EU! Deze oplossing is verkrijgbaar met abonnementen tot 50GB, voor NL en EU. Vanaf €17,50 per maand.

Neem contact met ons op voor meer informatie.