Xenon verlichting

Xenon verlichting laten installeren?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Xenonverlichting

Xenonverlichting brengt tot 60% meer licht op dan uw traditionele halogeenlamp.
In een Xenon lamp wordt het licht niet opgewekt door middel van een gloeidraad, maar door een speciaal gas. In deze lamp zitten twee elektrodes waartussen een vlamboog ontstaat. De boog wordt gecreëerd doordat er op de elektrodes een hoogspanning wordt gezet.

De xenon lamp gaat tot 6x langer mee dan een halogeen lamp. De set is over te bouwen naar de volgende auto en is voor de RDW /APK keuring toegestaan.
Daarnaast gebruikt de xenon lamp 40% minder energie verbruik, en daardoor minder belasting van de dynamo en brandstofbesparing.

Xenon

Kleuren Xenon

De kleur van het xenon licht is afhankelijk van het gas waarmee de xenonlamp gevuld is. Deze wordt uitgedrukt in een zogenaamde K-waarde (Kelvin of lciht0temperatuur.
Deze licht temperatuur is meestal van 6000k tot 12000K. Hierin varieert de kleur van het licht van wit naar paars.
Standaard worden sets met 6000K het meest verkocht. Andere kleuren worden natuurlijk ook geleverd.

AST heeft gespecialiseerde monteurs welke ervaring hebben om Xenon verlichting in te bouwen en juist af te stellen voor u, zodat u er het meeste plezier heeft van uw aankoop.
Informeer hiernaar bij uw AST vestiging

xenon kleuren

Recent ingebouwd

Onze selectie

[product_category per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”” order=”” category=”onderhoud-reparatie-xenon”]