Navigatie

Navigatie laten inbouwen?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Navigatie

Navigatiesystemen zijn er in principe op twee wijzen; vast en portable systemen.
Gebruikt u alleen de navigatie tijdens de vakantie? En gebruikt u deze in verschillende voertuigen, zoals camper en auto? Dan is een portable navigatie iets voor u. Deze is makkelijk in en uit de auto te halen.

Vaste navigatie

Vaste navigatie is het systeem dat vast in het dashboard van de auto ingebouwd wordt. Deze zijn er in twee soorten, 1Din (dezelfde vorm als een auto radio) eventueel met een scherm dat eruit klapt. En een 2Din systeem, welke twee keer zo groot is als een 1Din, en een vast scherm heeft. Het grootste voordeel van vaste navigatie is dat het duidelijker is en makkelijker te bedienen.
Heeft u al een vast navigatie in uw auto, maar u wilt meer mogelijkheden of uw systeem is kapot.
Dan is het bij veelvoorkomende auto’s ook mogelijk om hier een pasklaar navigatie systeem in te laten bouwen. Deze zijn speciaal voor uw auto gemaakt, en passen daardoor perfect in het dashboard. Zo ziet het er origineel uit, maar u beschikt over veel extra opties zoals het streamen van uw muziek of handsfree bellen via uw speakers en stuurwielbediening. Uw auto heeft als wel veel opties, zoals een 2Din scherm met radio maar geen navigatie. Dan heeft u nog de mogelijkheid om door middel van speciale “interfaces” navigatie in te laten bouwen. Hierdoor breidt u uw radio uit met navigatie, maar ook met bluetooth carkit is een mogelijkheid.
Vraag bij uw AST vestiging naar de mogelijkheden voor uw auto.

Portable navigatie

Een perfectie oplossing voor als u geen systeem wilt aanschaffen die vast in de auto zit. Het grote voordeel is dat u een portable navigatie snel en makkelijk mee kunt nemen en overal kunt gebruiken. Wilt u toch niet alle kabels los over het dasboard? Dan kunt u deze bij AST netjes weg laten werken. Zo heeft u toch nog een portable systeem, maar niet overal losse kabels. Portable navigatie is te verkrijgen in verschillende soorten. Zo zijn er navigatiesystemen speciaal voor motor, camper/caravan en  vrachtwagen. Deze houden rekening met het voertuig, zoals de hoogte van de vrachtwagen.

Onze selectie

[product_category per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”” order=”” category=”radio-navigatie-navigatie”]