Audio-upgrade

Behoefte aan een audioupgrade?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Audio-upgrade

Bij de aanschaf van een auto zit er normaliter een standaard geluidsysteem in, welke door de fabrikant ontwikkeld is. Hoewel deze goed kunnen klinken kan het toch zijn dat het systeem niet aan uw huidige eisen voldoet.
Om het systeem te verbeteren kunt u kiezen om nieuwe speakers en andere apparatuur, zoals een versterker en subwoofer, aan te schaffen en de auto om te laten bouwen.

Misschien heeft u daar juist geen behoefte aan. Dan is er een mogelijkheid om toch voor een beter geluid te gaan, zonder dat er in uw auto verbouwd hoeft te worden. Door het plaatsen van een versterker met digital sound processor (dsp), kan deze geheel ingeregeld en geprogrammeerd worden naar uw behoefte. Bij AST kan de monteur het geluid precies zo inregelen op de eigenschappen van de reeds bestaande speakers, de akoestiek van het interieur en de smaak van de klant. De versterker met de standaard ingebouwde speakers gaat samen vele klassen beter klinken. Een ware upgrade van het geluid.

Daarnaast worden er verloopkabels gebruikt, en geen kabels vervangen. En kan de hele set mee naar een volgende auto. Hierdoor is het mede ideaal voor leaseauto’s.
Wilt toch nog een stap hoger dan kan er naast de versterker ook nog een subwoofer bijgeplaatst worden. Door de laagste tonen hoorbaar te maken wordt de totale kwaliteit naar een hoger plan getild. Deze wordt in de kofferruimte gemonteerd, maar wel zo dat deze geen ruimte in beslag neemt. En neemt het wel ruimte in beslag, dan kan deze altijd tijdelijk eruit gehaald worden.

Mocht u kiezen voor een gehele upgrade voor het beste geluid, dan worden toch de speakers voorin de auto vervangen.

Audio Upgrade

Onze selectie

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”” order=”” category=”radio-navigatie-audio-upgrade”]