Mobiele telefonie

Afspraak maken?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Mobiele telefonie

Providers leveren vaak een beperkt aantal abonnementen; ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt voor de particuliere markt, maar voor de zakelijk markt is dit anders. Met dit soort constructies betaald u al gauw voor diensten die u niet nodig heeft of niet gebruikt. Bij ons krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en dataverbruik van uw bedrijf. Hierdoor houdt u de kosten onder controle.

Modules

Naast de standaard abonnementen wordt er ook gebruik gemaakt van modules voor een kostenbesparing waar mogelijk.

Voice

Dankzij een uitgebreid aantal abonnement en bundels vinden we per bedrijf en zelfs per medewerker de juiste combinatie. Dit bieden we aan als Sim Only of als regulier abonnement. Hier vindt u een kort overzicht zodat u in één oog opslag ziet wat er mogelijk is.

AST Servicepack

Hiermee profiteert uw bedrijf van extra diensten, zoals gratis gebruik van een duo-simkaart, gratis (de)blokkeren van simkaarten en het wisselen van simkaarten.

Data

Naast de voice abonnementen kan het ook nodig zijn dat een medewerker data kan gebruiken op zijn mobiele telefoon of tablet. Hiervoor zijn een aantal data toevoegingen voor mogelijk. De data add-on bundels hebben standaard 4G en zijn ‘Zeker’, wat betekend dat er nooit bijbetaald hoeft te worden voor een hoger dataverbruik. Zo bent u of uw medewerker altijd online, maar dan tegen een gereduceerde snelheid. Tevens is de bundel te configureren als groepstegoed.* Er zijn drie databundels beschikbaar en te combineren met alle drie de voiceabonnementen, van 750MB tot 10GB.

Business voicemail

Iedere medewerker krijgt een standaard professioneel ingesproken met de naam en bedrijfsnaam. Op deze manier biedt AST de mogelijkheid om één heldere en uniforme boodschap uit te dragen namens het bedrijf. Als voorbeeld is een MP3 bestand beschikbaar.

Data-only

Tevens is het mogelijk om voor uw tablet een data-only abonnement af te sluiten. Deze bundels zijn ook te verkrijgen als ‘Zeker’ of als groepsvariant en zijn verkrijgbaar met 1GB, 3GB of 8GB AST, uw totaalpartner in mobiliteit!