Dakkoffers

Op vakantie met extra ruimte?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Dakkoffers

U gaat op vakantie en wilt meer meenemen dan in uw auto past. Tijd voor een dakkoffer. Dakkoffer is de verzamelnaam voor skiboxen en bagageboxen. Het verschil is dat een skibox een langere bagagebox is die ook geschikt is voor ski’s. Een bagagebox is dus vrij vierkant, terwijl een skibox langer en soms smaller is. Daarnaast zijn er ook bagageboxen welke achterop de auto bevestigd kunnen worden door middel van een extra rek. Dit is voor auto’s zonder dakdragers, en met trekhaak. Overigens dient elke auto eerst voorzien te zijn van dakdragers. AST heeft een autospecifiek assortiment van Thule, zodat u met een gerust hart met koffer op het dak kunt rijden.

Om de juiste keuze te maken voor de dakkoffer welke het best bij u past, moet u een aantal vragen voor uzelf beantwoorden.
Wat gaat u er in vervoeren? Alleen bagage? Dan heeft u voldoende aan een bagagebox. Wilt u bijvoorbeeld ski’s of snowboards gaan vervoeren, dan moet u kijken hoe lang deze zijn. En hoeveel u er wilt mee nemen. Maar u heeft in ieder geval een skibox nodig en niet voldoende aan een bagagebox. U kunt uw skibox overigens goed gebruiken als bagagebox.

Daarnaast is het laadvermogen dat u wilt hebben een belangrijk aspect. Sommige koffers mogen tot 50 kilo vervoeren. Andere dakkoffers mogen 75kilo aan lading vervoeren. AST heeft als official Thule partner een groot en breed assortiment met Thule producten. Dus ook de dakdragers en accessoires. Kom daarom langs in één van onze vestigingen en laat u adviseren over de juiste dakkoffer en/of dakdragers op uw auto. Wij monteren deze graag de eerste keer voor u, zodat u veilig kunt gaan rijden na uw aankoop.

Touring_winter
SkiBoxes_p1_755x566_DEC2017
SkiBoxes_p2_755x377_DEC2017